Newsletter

Intrebari si raspunsuri

1. Cine este laptopskin.ro?

Laptopskin.ro.

Am creat Laptopskin.ro deoarece in magazinele de astazi laptopurile au tendinta sa fie identice si lipsite de personalitate.

Totodata pentru lumea ce doreste să fie diferita, si pentru cei ce vor sa iasa in evidenta cu stil.

Este vorba de a face lucruri deosebite. Într-o lume cu produse în masă, uneori vrei doar ceva diferit.

Laptopskin.ro va ajuta sa aveţi ceva un pic diferit fata de ceilalti!

Concepem impreuna cu dumneavoastra.

Indrazneste si da curs ideilor noi pe care o sa te ajutam sa le transpui in practica, astfel incat imaginea ce vrei sa o transmiti prin costumizarea laptopului tau sa impuna in atentia dorita.

Simti ca imaginea ta ar putea fi imbunatatita? Nu vrei sa te adaptezi publicului?

Aici intervenim noi, te ajutam ca emoţia transmisă printr-un laptopskin şi frumuseţea creeri a ceva unic, prin idei proaspete, simt practic, imaginatie si cel mai important cu pasiune pentru ceea ce facem.


2. Ce este un laptop skin?

Skinurile noastre de laptop sunt proiectate profesional pe vinil "autocolant", care fac laptop-ul unic. Vrei să fie diferit, sa iasa din multime? Modelele noastre de laptop skin fac laptop-ul tau special.
Noi folosim numai materiale bine testate si tehnologii de imprimare care sunt de ultima generatie.
Autocolantul nostru va va proteja chiar laptop-ul împotriva efectului de abraziune.

Noi folosim un laminat ultra-puternic pentru a asigura că autocolantele noastre rezista in timp.


3. Se va potrivi pe laptop-ul meu?

Da, desigur, ca da!
Laptop Skin-urile noastre sunt produse în mod individual exact la dimensiunea pe care o veţi alege în timpul procesului de comanda.

În acest fel, autocolantele noastre se vor potrivi perfect pe calculatorul dvs portabil, indiferent care este marca, modelul sau dimensiunea.

Spunetine pur şi simplu dimensiunea exactă la care doriti laptop skin-ul iar noi o sa creem autocolantul adaptat nevoilor dvs.


4. Voi putea să îl dezlipesc?

Skin-ul nostru pentru laptop se desprinde fara nici o problema! Chiar dacă este bine fixat, aveţi posibilitatea să eliminaţi skin-ul în aproximativ trei minute. În general, nu există nici un fel de reziduuri. Aproape întotdeauna, plasticul de sub skin este mai curat decat restul laptop-ului dupa eliminarea lui (deoarece murdăria ramane fixata pe partea adeziva a skin-ului).


5. Cât timp durează până când am propriul meu laptop-skin?

Este nevoie de 1 pana la 5 zile, de obicei. Acest lucru depinde în principal de faptul că avem nevoie de aprobarea dvs si de o dovada ca adresa unde il trimitem este valida. Totodata din motive de logistica, si de locatia dvs. Dacă sunteţi cu adevărat într-o mare grabă, trebuie doar să ne anunţaţi si comanda dvs va fi prioritizata si trimisa cu curier special in 24h.


6. Cum se aplică skin-ul pentru laptop?

Există instrucţiuni complete pe ambalajul primit de la noi sau in sectiunea:  „Instructiuni” din cadrul site-ului. Este destul de usor de aplicat pe laptop. Este autocolant autoadeziv, şi vă puteti decupa dimensiunea dorita. Nu vă faceţi griji dacă nu reusiti sa il aplicati corect si drept de prima dată - vă puteţi trage inapoi skin-ul şi il aplicati din nou pentru a corecta orice greşeală (adezivul se fixeaza perfect dupa aproximativ o zi). In caz ca nu ati reusit, Laptopskin.ro va ofera o reducere substantiala pentru urmatoarea comanda.


7. Cât platesc pentru ambalare si transport?

Preturile noastre includ taxele de ambalare, iar transportul este 10 lei/colet pentru livrari oriunde în tara!


8. Cum platesc?

Plata se poate face prin carte de credit/debit sms, ordin de plata sau ramburs la curier. mobilpay.ro vă permite să facă achiziţii, asigura cardul de credit fără a dezvălui numărul cardului de credit sau detaliile financiare pentru vânzător.


9. Faceti reduceri daca comand o cantitate mai mare?

Sigur, dacă doriţi să cumpăraţi mai mult de 3 sau 4 skin-uri, luati legatura cu noi şi vă vom oferi un pret bun.